Geräte und Zubehör
Vissticks met tomatensaus
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
-
bier200 g
-
bloem120 g
-
knoflookpoeder½ tl
-
gedroogde peterselie½ tl
-
gedroogde gist1 tl
-
fijn zout1 tl
-
kabeljauwfilets, zonder vel zonder graten, in reepjes (2 x 6 cm) (zie tip)500 g
-
olijfolie30 g
-
tomaten passata400 g
-
suiker (optional)½ tl
-
bicarbonaat van sodium1 snuifje
-
plantaardige olie om te bakken300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
26.16 g
Kalorien
1321 kJ /
316 kcal
Fett
10.44 g
Ballaststoff
2.06 g
Kohlenhydrate
26.43 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Vegetarische pizza
Keine Bewertungen
Cashew brood wentelteefjes
Keine Bewertungen
Glutenvrije kerstfruitcake
Keine Bewertungen
Half bolletje vanille en karamel
Keine Bewertungen
Caramel vanille bourbon saus
Keine Bewertungen
Pompoen vingers
1 Std. 30 Min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2 Std.
Vier kazen flatbread om te delen
40 Min
Beef Wellington
10 Std. 10 Min
Gemalen kip in tomatensaus
30 Min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2 Std.
Marmercake
2 Std.