Geräte und Zubehör
Karides Sote
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
4 porsiyon
Zutaten
-
tuz½ tk
-
diş sarımsak3
-
tereyağı parçalara bölünmüş50 g
-
maydanoz yaprağı, taze sadece yaprakları, ince kıyılmış4 - 5 dal
-
kırmızı pul biber⅛ tk
-
karides, çiğ, soyulmuş (her birinin soyulmuş hali yakl. 15-20 g)500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Protein
23.6 g
Kalorien
881.5 kJ /
210.6 kcal
Fett
12.2 g
Ballaststoff
0.2 g
Kohlenhydrate
1.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kolay Fikirler
200 Rezepte
Türkei
Türkei
Temel Yemek Kitabı
207 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Badem Soslu, Patatesli Köfteler
1 Std.
Buharda pişmiş karides
15 Min
Sebze Suyu
40 Min
Peynirli Karides Tava
35 Min
Somon ve Rezeneli Risotto
25 Min
Parmesan Peynirli Risotto
30 Min
Rendelenmiş Parmesan Peyniri
5 Min
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1 Std. 5 Min
Marine Somon, Kişnişli Mayonez
1 Std.
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1 Std. 40 Min
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 Min
Zeytinyağlı Fava
35 Min