Geräte und Zubehör
Fırın Mücver
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
4 porsiyon
Zutaten
-
zeytinyağı yağlamak için ekstra zeytinyağı40 g
-
dereotu sadece yaprakları, servis etmek için ekstra dereotu10 g
-
kabak (yakl. 500 g), parçalara bölünmüş (yakl. 3 cm), çekirdekleri çıkarılmış500 g
-
beyaz peynir parçalara bölünmüş150 g
-
diş sarımsak1
-
taze soğan dilimlenmiş (2-3 cm)70 g
-
un180 g
-
kabartma tozu1 tk
-
yumurta3
-
tuz1 tk
-
toz karabiber¾ tk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
982.9 mg
Protein
19.9 g
Kalorien
2032.1 kJ /
485.7 kcal
Fett
26.5 g
Ballaststoff
3.1 g
Gesättigte Fettsäuren
9.9 g
Kohlenhydrate
41.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Zeytinyağlı Biber Dolması
1 Std. 35 Min
Tam Tahıllı Cevizli Granola
1 Std. 10 Min
Ispanaklı Yoğurtlu Pancarlı Kek
1 Std. 45 Min
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40 Min
Musakka
1 Std. 10 Min
Ratatuy
40 Min
Mercimek musakka
2 Std. 20 Min
Plaska
1 Std. 15 Min
Kıymalı Kabak Graten
50 Min
Pazılı ve Kuru Domatesli Kiş
1 Std.
Cevizli Kereviz Salatası
10 Min
Muzlu Kek (Banana Bread)
1 Std. 50 Min