Geräte und Zubehör
Chicken moghrabieh
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Std. 15 Min
6 portions
Zutaten
-
dried chickpeas250 g
-
water for soaking
-
olive oil or ghee, melted2 tbsp
-
caraway seeds2 tsp
-
ground cinnamon2 tsp
-
chicken thigh fillet cut into pieces (5 cm)750 g
-
water1000 g
-
ground black pepper1 tsp
-
unsalted butter70 g
-
salt2 tsp
-
pickling onions (small)300 g
-
Lebanese pearl couscous (see Tips)250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
864.4 mg
Protein
40.3 g
Kalorien
2540.3 kJ /
604.8 kcal
Fett
23 g
Ballaststoff
6.7 g
Gesättigte Fettsäuren
9.1 g
Kohlenhydrate
55.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Authentic Lebanese
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Asparagus risotto
40 Min
Fatayer (spinach turnovers)
1 Std. 35 Min
Lentil purée (Moujadarra)
1 Std. 20 Min
Mouhallabieh (milk pudding)
4 Std. 30 Min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 Std.
Spiced rice pudding (meghli)
50 Min
Lentil puree (moujadarra)
1 Std. 25 Min
Tamarind paste
45 Min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 Std. 30 Min
Toum
15 Min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 Std. 30 Min
Falafel
25 Std. 30 Min