Geräte und Zubehör
Fish Tacos
Zubereitung 25 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
ground black pepper1 ¼ tsp
-
limes zest only2
-
fresh parsley leaves and tender stems15 g
-
lime juice50 g
-
smoked paprika½ tsp
-
olive oil50 g
-
garlic cloves2
-
ground cumin½ tsp
-
white fish fillets (e.g. tilapia, halibut, cod)680 g
-
red cabbage cut in pieces170 g
-
carrot cut in half30 g
-
fresh jalapeño chilli large, stem and seeds removed1
-
mayonnaise60 g
-
cider vinegar30 g
-
honey1 Tbsp
-
Greek yoghurt60 g
-
water510 g
-
maize tortilla12
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
27 g
Kalorien
1460 kJ /
349 kcal
Fett
15 g
Ballaststoff
4 g
Kohlenhydrate
28 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Superfood Salmon Salad
1 Std. 5 Min
Prawn and Spring Greens Mini Tacos
45 Min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 Min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 Min
Fish Tacos
45 Min
Prawn Tacos
30 Min
Spicy Minced Chicken Salad
30 Min
Mexican Black Bean Dip with Healthy Tortilla Chips
20 Min
Tuna Poke Nachos
30 Min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 Min
Asian Vinaigrette
5 Min
Italian Sausage and Orzo Soup
35 Min