Geräte und Zubehör
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
Orange Balsamic Vinaigrette
-
extra virgin olive oil3 ½ oz
-
shallots quartered1 oz
-
orange peel thin peel only, no pith½ oz
-
garlic clove1
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed orange juice2 oz
-
balsamic vinegar½ oz
-
honey½ oz
Quinoa Salad
-
water35 oz
-
quinoa7 oz
-
baby beets small red and yellow, peeled, cut into wedges (½ in.)16 oz
-
feta cheese crumbled6 oz
-
chopped pistachios, unsalted4 oz
-
orange segments to garnish
-
cilantro leaves to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
14 g
Kalorien
2105 kJ /
503 kcal
Fett
33 g
Ballaststoff
7 g
Kohlenhydrate
40 g
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