Geräte und Zubehör
White Fish Salad
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
-
baby carrots cut into pieces (½ in.)7 oz
-
frozen baby peas defrosted7 oz
-
white fish fillet e.g. cod, halibut or white sea bass, cut into 4 pieces14 oz
-
water21 oz
-
salt1 ½ tsp
-
olive oil1 tbsp
-
potatoes cubed21 oz
-
large eggs4
-
mayonnaise10 oz
-
fresh parsley chopped, to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
19 g
Kalorien
2364 kJ /
565 kcal
Fett
44 g
Ballaststoff
5 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lunch Box
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Lemon Chicken with Spring Onions
35 Min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 Min
Mulled Wine
15 Min
Fava Bean and Goat Cheese Dip
20 Min
Chicken and Spinach Salad with Bulgur Wheat
40 Min
Chicken Fajita Soup
50 Min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1 Std. 15 Min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Mediterranean Chicken with Olives
35 Min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 Min
Turkey Chili
45 Min
Harvest Punch
30 Min