Geräte und Zubehör
Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
-
water500 g
-
Brussels sprouts trimmed, halved450 g
-
butternut squash peeled and diced (approx. 1 cm)140 g
-
unsalted butter diced60 g
-
pecan nuts80 g
-
light brown sugar30 g
-
balsamic vinegar30 g
-
dried cranberries50 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)15 g
-
dried chilli flakes or to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fine sea salt1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
4.5 g
Kalorien
1056 kJ /
254 kcal
Fett
18.6 g
Kohlenhydrate
14.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Creamy Courgette Soup
35 Min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 Min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 Min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 Min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 Std.
Hawaiian Salad with Honey and Lime Dressing
15 Min
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10 Min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 Min
St Patrick's Day Smoothie
5 Min
Honey Parmesan Parsnips
50 Min
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5 Std. 30 Min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35 Min