Geräte und Zubehör
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
Zubereitung 35 Min
Gesamt 45 Min
40 pieces
Zutaten
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)120 g
-
lemon thin peelings of skin only½
-
fresh spinach leaves500 g
-
plain flour40 g
-
semolina plus extra for dusting200 g
-
ricotta cheese250 g
-
large egg1
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fine sea salt or to taste, plus extra for cooking1 tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
dried chilli flakes2 pinches
-
water for cooking
To Serve
-
olive oil for frying1 Tbsp
-
salted butter diced, for frying100 g
-
fresh sage leaves for frying10 - 12
-
fine sea salt to taste
-
dried chilli flakes (optional) for serving
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Protein
4.4 g
Kalorien
368 kJ /
88 kcal
Fett
5.3 g
Kohlenhydrate
5.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Italian Kitchen
62 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Matzah
30 Min
Amaranth Crispbread
1 Std. 15 Min
Baba Ganoush
1 Std.
Curried Panini Bread - Panini al curry e ricotta
2 Std. 35 Min
Argentinian Alfajores
1 Std. 10 Min
Stuffed vegetables
1 Std. 5 Min
Torta Pasqualina
1 Std. 50 Min
Quinoa and Chia Chips
45 Min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 Std.
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 Min
Baked Spinach and Cheese Strata
9 Std. 45 Min
Sweet Raisin Pancake - Kaiserschmarrn
35 Min