Mexican Lasagna
TM6 TM5

Mexican Lasagna

4.2 (26 Bewertungen)

Zutaten

  • 6 poblano chilies
  • 14 oz mozzarella cheese, cut into pieces, divided
    oder 14 oz Monterey Jack cheese, cut into pieces, divided
  • 21 oz Roma tomatoes, quartered
  • 1 garlic clove
  • 2 tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 3 ½ oz water
  • 36 oz boneless, skinless chicken breast, cut into pieces (1 in.)
  • 3 ½ oz white onions, sliced
  • 7 ½ oz canned sweet corn kernels, drained
  • vegetable oil, to fry, as needed
  • 18 corn tortillas
  • 5 oz sour cream, divided

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
2339 kJ / 559 kcal
Protein
58 g
Kohlenhydrate
18 g
Fett
28 g
Ballaststoff
3 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte