Geräte und Zubehör
Grah i Varivah (Bean Soup)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std.
6 portions
Zutaten
-
garlic cloves3
-
onions quartered120 g
-
pinto beans, dried soaked overnight, (dried weight)220 g
-
water1000 g
-
pork sausage, smoked sliced (3 cm)250 g
-
bay leaf large1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
ham hock meat, cooked, shredded200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 6 portions
Protein
132 g
Kalorien
7343 kJ /
1750 kcal
Fett
70 g
Kohlenhydrate
129 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
croatian cuisine
8 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Semolina Custard Dessert Pots
20 Min
Pogača (bread)
3 Std.
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1 Std. 20 Min
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1 Std. 30 Min
Jack-O-Lantern Stuffed Peppers
1 Std. 30 Min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole; BBQ Jackfruit Burritos
1 Std.
Bolivian Rice Pilaf
45 Min
Meat Loaf
1 Std. 20 Min
Tuna empanada
1 Std. 20 Min
Iranian Barbari
2 Std. 30 Min
Tapenade Baked Chicken and Mashed Potatoes with Caramelised Onions
2 Std. 15 Min
Green Pancakes with Ham and Cheese
55 Min