Geräte und Zubehör
Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
12 pieces
Zutaten
Beetroot Chutney
-
cooked beetroot peeled, cut in pieces (3 cm)400 g
-
red onions quartered100 g
-
apples peeled, cored and quartered180 g
-
soft brown sugar200 g
-
red wine vinegar100 g
-
balsamic vinegar120 g
Horseradish Cream
-
crème fraîche60 g
-
mayonnaise50 g
-
creamed horseradish½ Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
slider buns12
-
roast beef halved6 slices
-
rocket leaves50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Protein
7 g
Kalorien
793 kJ /
188 kcal
Fett
7 g
Kohlenhydrate
23 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
British spice rub
5 Min
Potato and Taleggio Roly-polies with Chive Dip
1 Std. 10 Min
Biltong Scones
45 Min
Barbecue Sauce
20 Min
Fruit Tart with Camomile Custard
2 Std.
Chocolate Coffee Puddle Pudding
40 Min
Bramley Apple Shortcake
1 Std. 20 Min
Chorizo, Red Pepper and Paprika Scones
50 Min
Pepper, Onion and Sausage Galettes
2 Std. 30 Min
Tarte Bourguignonne
1 Std. 30 Min
Chocolate Sauce
5 Min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1 Std. 45 Min