Geräte und Zubehör
Scrambled Tofu
Zubereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
5 portions
Zutaten
-
water80 g
-
fresh shiitake mushrooms cut in slices2
-
carrots shredded40 g
-
celery shredded½ stalk
-
ground turmeric1 tsp
-
firm bean curds (taukwa) (approx. 2 blocks), mashed300 g
-
3-booster powder (see tip)2 tbsp
-
Japanese soy sauce (shoyu)1 tbsp
-
rock salt adjust to taste1 pinch
-
cold pressed sesame oil2 tbsp
-
lettuce leaves10
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
7 g
Kalorien
510 kJ /
122 kcal
Fett
9 g
Ballaststoff
2 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Everyday Vegan
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 Min
Shiitake mushroom sauce
45 Min
Asian vegetable soup with tofu
1 Std. 30 Min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24 Std. 40 Min
Tofu stew
30 Min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 Std. 30 Min
Vegetable Sambar
35 Min
Tofu Balls
35 Min
Moong Dhall (Green Peas Dhall)
40 Min
Soba noodle and tofu salad
35 Min
Tofu scramble
25 Min
Miso Soup with Vegetables
30 Min