Kompatible Versionen
Five spice chicken with asparagus and pea salad
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Five spice rub
- 1 tbsp olive oil
- 2 tsp instant granulated coffee
- 2 tbsp brown sugar
- 2 tsp ground allspice
- 2 tsp dried oregano
- 2 tsp ground paprika
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp cayenne pepper
- 1 tsp sea salt flakes (see Tips)
- 1400 - 1600 g whole chicken, trussed
Asparagus and pea salad
- 40 g extra virgin olive oil
- 60 g red wine vinegar
- 2 tsp caster sugar
- 1 tsp Dijon mustard
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 500 g water
- 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 150 g sugar snap peas, trimmed
- 60 g mixed salad leaves
- ½ red onion, cut into thin slices
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2676 kJ / 637.1 kcal
- Protein
- 50.5 g
- Kohlenhydrate
- 8.5 g
- Fett
- 44.5 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 12.1 g
- Ballaststoff
- 3.5 g
- Natrium
- 720.4 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2h 30min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Malay-style coconut chicken
25h 40min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 Std.
Jerk chicken with pineapple slaw
5h
Buttermilk and jalapeño marinade
5min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3h 15min
Seared steak and rocket salad
20 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min