Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Pickle
- 250 g soy sauce
- 200 g white sugar
- 250 g white wine vinegar
- 1 daikon, trimmed, peeled, cut into quarters and finely sliced (approx. 400-600 g)
- 1 carrot, peeled and cut into slices (3 mm)
- 2 fresh long red chillies, trimmed and thinly sliced
Potato salad
- 1000 g water
- 1 tsp sea salt
- 800 g new baby potatoes, peeled (see Tips)
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 200 g Kewpie mayonnaise
- ¼ tsp sesame oil
- 1 Lebanese cucumber, cut into quarters and sliced
- long red chilli, trimmed and thinly sliced to garnish
- spring onion/shallot, trimmed and thinly sliced to garnish
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1726.1 kJ / 411 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Kohlenhydrate
- 24.4 g
- Fett
- 32.3 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 5 g
- Ballaststoff
- 3.8 g
- Natrium
- 872.1 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55min
Korean pickled potato salad (peeler)
25h 10min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 Min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Korean Bo ssam
29 godz. 20 min
Spicy prawn salad (Brett McGregor)
30 Min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3h 15min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40 Min
Shichimi togarashi seasoning
1h 10min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25 godz. 35 min