Geräte und Zubehör
Brie en Croute with Port Figs
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
2 portions
Zutaten
-
vanilla bean½
-
sugar2 oz
-
orange thin peel only, no pith, plus juice (1 oz)1
-
fresh thyme leaves only, plus extra to garnish10 sprigs
-
port wine6 oz
-
dried figs (Black Mission), stems removed, halved3 oz
-
whole cloves3
-
puff pastry, ready-made thawed1 sheet
-
wheel of Brie cheese8 oz
-
large egg whisked1
-
crackers to serve
-
red apple sliced to serve1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
30 g
Kalorien
3531 kJ /
844 kcal
Fett
43 g
Ballaststoff
5 g
Kohlenhydrate
71 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Table for Two
9 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Caramel Sous-Vide Pineapple
1 Std. 30 Min
Matzo Ball Soup
1 Std. 20 Min
Twice Baked Cheese Soufflés
1 Std. 25 Min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 Min
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45 Min
Quick Cheese Soufflés
45 Min
Crab Cakes
1 Std. 35 Min
Cauliflower Stuffing for Hedonists (Bill Yosses)
55 Min
Guacamole (TM5 Metric)
5 Min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4 Std.
Tomatillo Salsa
20 Min