Geräte und Zubehör
Carrot, Feta and Mint Salad
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic cloves2
-
fresh mint leaves only, torn into pieces, divided7 sprigs
-
lemon juice1 ½ oz
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
ground cumin1 ½ tsp
-
ground paprika2 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
water17 ½ oz
-
baby carrots (approx. 3 bunches), peeled and tops trimmed24 ½ oz
-
feta cheese crumbled, to garnish2 - 3 ½ oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
864 mg
Protein
5 g
Kalorien
916 kJ /
219 kcal
Fett
16 g
Ballaststoff
6 g
Gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
18 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Holidays at Home
28 Rezepte
USA
USA
Sensational Side Dishes
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Shrimp Orzo with Peas
30 Min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 Std.
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 Min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 Min
Shrimp Scampi
40 Min
Baba Ghanoush
1 Std. 30 Min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 Std.
Cranberry Brie Phyllo Cups
1 Std.
Creamy Broccoli Salad
10 Min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35 Min