Geräte und Zubehör
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
Zubereitung 25 Min
Gesamt 50 Min
16 pieces
Zutaten
-
extra virgin olive oil to grease
-
large eggs5
-
Parmesan cheese in pieces3 oz
-
uncooked quinoa2 oz
-
almonds7 oz
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
sun-dried tomatoes drained3 oz
-
cottage cheese10 ½ oz
-
baking powder1 ½ tsp
-
water3 ½ oz
-
salt to taste1 tsp
-
prosciutto16 slices
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
539 mg
Protein
11 g
Kalorien
699 kJ /
167 kcal
Fett
11 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Indoor Picnic
11 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Chorizo, Zucchini and Red Pepper Madeleines
35 Min
Spinach and Feta Muffins
30 Min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 Min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 Min
Cauliflower Pizza Base
1 Std. 15 Min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 Std. 10 Min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 Min
Acorn Squash Gratin
1 Std. 55 Min
Turkey, Bacon and Avocado Burgers
2 Std.
Zucchini and Cheese Soufflés
40 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min