Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins

Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins

4.4 26 Bewertungen
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 50 Min
16 pieces

Zutaten

  • extra virgin olive oil to grease
  • large eggs
    5
  • Parmesan cheese in pieces
    3 oz
  • uncooked quinoa
    2 oz
  • almonds
    7 oz
  • fresh basil leaves only
    3 sprigs
  • sun-dried tomatoes drained
    3 oz
  • cottage cheese
    10 ½ oz
  • baking powder
    1 ½ tsp
  • water
    3 ½ oz
  • salt to taste
    1 tsp
  • prosciutto
    16 slices

Nährwerte pro 1 piece

Kalorien 167 kcal / 699 kJ
Protein 11 g
Fett 11 g
Kohlenhydrate 7 g
Ballaststoff 2 g
Gesättigte Fettsäuren 2 g
Natrium 539 mg

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