Geräte und Zubehör
Potatoes with Chorizo
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
10 portions
Zutaten
-
olive oil1 tbsp
-
red onion quartered2 oz
-
garlic cloves2
-
fresh bird's eye chili seeds removed (optional), to taste1 - 2
-
cayenne pepper1 pinch
-
smoked paprika1 pinch
-
diced tomatoes (approx. 28 oz)1 can
-
sea salt to taste¼ - ½ tsp
-
Yukon gold potatoes peeled and cubed (1 in.)28 - 30 oz
-
chorizo sausages thinly sliced (¼ in.)16 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
11 g
Kalorien
828 kJ /
197 kcal
Fett
10.5 g
Ballaststoff
2.9 g
Kohlenhydrate
13 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spanish Tapas
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Tortilla Soup
25 Min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Mediterranean Chicken with Olives
35 Min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 Min
Sausage and Lentil Stew
1 Std. 15 Min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 Min
Chicken Stroganoff Soup
55 Min
Colorado Cowboy Beans
1 Std. 5 Min
Chicken Marsala
40 Min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 Std. 5 Min
Beef Barbacoa
2 Std.
Coquito (Puerto Rican Eggnog)
2 Std. 15 Min