Geräte und Zubehör
Purple Cabbage with Pecan Salad
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
6 portions
Zutaten
-
olive oil2 oz
-
chopped pecans2 oz
-
shallots cut into pieces½ oz
-
water1 tbsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon, juiced)1 tbsp
-
whole grain mustard1 tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
purple cabbage cored, cut into pieces24 oz
-
watercress leaves stems trimmed2 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
3 g
Kalorien
502 kJ /
120 kcal
Fett
8 g
Ballaststoff
4 g
Kohlenhydrate
11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
St. Paddy's Day
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 Min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 Min
Cauliflower Tabbouleh
10 Min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 Min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 Std. 5 Min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min
Hummus (Ilan Hall)
9 Std. 5 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 Min
Creamy Broccoli Salad
10 Min