Geräte und Zubehör
Prawn and Spring Greens Mini Tacos
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
12 pieces
Zutaten
-
spring greens thick stems removed, cut in pieces120 g
-
garlic cloves4
-
fresh coriander leaves only, 3 sprigs roughly chopped11 sprigs
-
paprika1 tsp
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
lime juice40 g
-
olive oil plus extra for brushing40 g
-
large raw prawns, peeled deveined (approx. 160 g)24
-
flour tortillas3 - 4
-
sour cream50 g
-
shallots halved60 g
-
chicken breast diced (2 cm)100 g
-
limes cut in wedges2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
220 mg
Protein
6 g
Kalorien
484 kJ /
116 kcal
Fett
6 g
Gesättigte Fettsäuren
1.6 g
Kohlenhydrate
9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Taste of Spring
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Seafood Korma
40 Min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 Min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 Min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 Min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 Min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 Std. 20 Min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 Std. 30 Min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 Std. 25 Min