Geräte und Zubehör
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
1 portie
Zutaten
-
aardappelen in stukken60 g
-
rode bieten in stukken100 g
-
rundvlees30 g
-
water400 g
-
vruchtenpuree bv. appelmoes40 g
-
koolzaadolie (10 g)2 ½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
9 g
Kalorien
998 kJ /
238 kcal
Fett
13 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De Eerste Hap: Gezonde Start voor je Baby
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Žádné hodnocení
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min.
Pizza-Burrata
1hod. 40min.
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2hod.
Spaghetti Bolognese
40min.
Hartige taartjes met broccoli en spek
45min.
Hummus
5min.
Roergebakken Groenten
Žádné hodnocení
Mosselen Marinière
Žádné hodnocení
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min.
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25min.