Geräte und Zubehör
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh parsley, leaves only plus extra sprigs, to garnish1 oz
-
thick cut bacon halved5 oz
-
cremini mushrooms5 oz
-
water25 oz
-
baby red potatoes quartered24 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
cod fillets (approx. 5-7 oz ea.)4
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
674 mg
Protein
36 g
Kalorien
1678 kJ /
401 kcal
Fett
15 g
Ballaststoff
4 g
Gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
29 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
5 Simple Ingredients
9 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Lemon Chicken with Spring Onions
35min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Shrimp and Crab Stack
25min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Pork and Mushroom Wraps
30min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Cod with Citrus Butter
50min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2h 55min
Mediterranean Chicken with Olives
35min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Salad with Prosciutto, Arugula and Mozzarella
40min