Geräte und Zubehör
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
Zubereitung 15 Min
Gesamt 5 Std. 30 Min
4 portions
Zutaten
-
olive oil20 g
-
brown onions cut in wedges200 g
-
squid, whole, medium clean, cut in pieces (rings (2-3 cm) and tentacles)650 g
-
chorizo diced (1 cm), to taste60 - 80 g
-
carrots diced (1 cm)150 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water350 g
-
½ tsp fish stock paste, homemadefish stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh red chilli deseeded, thinly sliced½
-
paprika to taste½ - 1 tsp
-
dried bay leaf1
-
judion butter beans drained400 g
-
fresh coriander leaves for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1104 mg
Protein
44 g
Kalorien
1990 kJ /
475 kcal
Fett
21 g
Ballaststoff
6.9 g
Gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slow Cook with Blade Cover
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Seafood Risotto with Chorizo
1 Std. 5 Min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 Std. 20 Min
Lasagne Bolognese
2 Std. 30 Min
Thai Steamed Trout Parcels
35 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 Min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 Std. 10 Min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 Std. 50 Min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 Std. 40 Min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min