Geräte und Zubehör
Hake and Prawn Burger
Zubereitung 15 Min
Gesamt 15 Min
4 portions
Zutaten
-
onions cut in pieces50 g
-
bread torn in pieces50 g
-
garlic clove1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 - 3 sprigs
-
milk40 g
-
hake fillets in pieces400 g
-
raw prawns, peeled100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil for frying
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
22.5 g
Kalorien
536 kJ /
128 kcal
Fett
1 g
Kohlenhydrate
7.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
WHITE FISH
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 Min
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30 Min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 Min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 Min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 Min
Salmon Burger
2 Std. 20 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 Min
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1 Std. 45 Min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 Min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 Min