Geräte und Zubehör
Salted Vegetables Duck Soup
Zubereitung 5 Min
Gesamt 2 Std. 5 Min
5 portions
Zutaten
-
duck with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)800 g
-
fresh ginger6 slices
-
salted vegetables (hum choi) rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (2 cm)50 g
-
tomatoes cut in wedges300 g
-
sour plums in brine drained, pits removed3
-
water800 g
-
salt adjust to taste½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
86 mg
Protein
18 g
Kalorien
954 kJ /
228 kcal
Fett
15 g
Ballaststoff
1 g
Gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Braised Chicken Feet and Abalone
50 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Yam Rice
45 Min
Taiwanese three cup chicken
20 Min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30 Min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 Std. 20 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Chai Buey
1 Std. 45 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min