Andrebryst med appelsinsaus, potetmos og grønne bønner

Andrebryst med appelsinsaus, potetmos og grønne bønner

5.0 1 Bewertung
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
2 porsjoner

Zutaten

  • sjalottløk delt i to
    40 g
  • hvitløksfedd
    1
  • ingefær, fersk skrellet, tynne skiver (2 mm)
    20 g
  • Seville appelsinmarmelade
    60 g
    60 g appelsinmarmelade
  • timian, fersk blader
    1 klype
  • olivenolje
    20 g
  • balsamico
    20 g
    20 g sherryeddik
  • portvin
    50 g
  • vann
    550 g
  • salt
    1 ts
  • svart pepper, nykvernet juster etter smak
    ½ ts
  • andebryst, uten skinn og bein (ca. 150-200 g hver) (se tips)
    2
  • poteter, melne skrellet, delt i små biter (1 cm)
    350 g
  • paprika krydder, søtt
    ½ ts
  • smør
    30 g
  • melk
    120 g
  • grønne bønner, ferske kuttet i biter (2 cm) hvis nødvendig
    120 - 150 g

Schwierigkeitsgrad

medium


Nährwerte pro 1 porsjon

Protein 43 g
Kalorien 3136 kJ / 750 kcal
Fett 33 g
Ballaststoff 4.4 g
Kohlenhydrate 60 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen

Alle anzeigen