Geräte und Zubehör
Focaccia med løk
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std.
16 stykker
Zutaten
Deig
-
olivenolje pluss ekstra til smøring
-
hvetemel600 g
-
3 ts tørrgjær, smuldretfersk gjær smuldret30 g
-
vann380 g
-
sukker1 klype
-
salt1 ts
Topping
-
"extra virgin" olivenolje40 g
-
vann40 g
-
salt1 ½ ts
-
løk delt i to300 - 350 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stykke
Protein
5 g
Kalorien
766 kJ /
183 kcal
Fett
6 g
Ballaststoff
2.4 g
Kohlenhydrate
26 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Min Kokebok
158 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Ciabattine
Keine Bewertungen
Damperbrød med sirupsmør
Keine Bewertungen
Irske Potetkaker
Keine Bewertungen
Natronrundstykker med cheddar
Keine Bewertungen
Quinoamuffins med skinke og ost
1 Std. 30 Min
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Keine Bewertungen
Minibrød med sjokolade og squash
Keine Bewertungen
Gresk påskebrød (Tsoureki)
Keine Bewertungen
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Keine Bewertungen
Flatbrød
1 Std.
Tangzhong melkebrød
Keine Bewertungen
Søtt frokostbrød
1 Std. 30 Min