Geräte und Zubehör
Taze İç Bakla Humusu
Zubereitung 25 Min
Gesamt 50 Min
5 porsiyon
Zutaten
-
taze iç bakla500 g
-
su590 g
-
soğuk su mümkünse buzlu su, baklaları soğutmak için
-
tahin35 - 45 g
-
limon suyu3 tk
-
tuz½ tk
-
kimyon (optional)1 - 2 tutam
-
zeytinyağı45 g
-
dereotu dilimlenmiş (3 cm)20 - 30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 5 porsiyon
Natrium
1373.6 mg
Protein
47.2 g
Kalorien
4560.2 kJ /
1089.9 kcal
Fett
69.9 g
Ballaststoff
41.8 g
Gesättigte Fettsäuren
9.7 g
Kohlenhydrate
99.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Yaza Hazırlık
15 Rezepte
Türkei
Türkei
Yılbaşı Kutlaması
25 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Sicilya Usulü Arançini
3 Std. 50 Min
Zencefilli Baharat Karışımı
Keine Bewertungen
Hafifçe Sotelenmiş Pırasa
20 Min
Cevizli Bursa Lokumu
3 Std. 5 Min
Kepekli Bulgur Salatası
40 Min
Kakaolu Karabuğday Granola
2 Std. 35 Min
Kahve, Kakule ve Kakaolu Bademler
30 Min
Kestane, Mantar ve Turna Yemişli Kiş
1 Std.
Tam Buğday, Zencefil ve Kahveli Muffinler
2 Std. 5 Min
Kinoalı Mercimek Köftesi
26 Std.
Ketojenik Krakerler
1 Std.
Pazılı ve Kuru Domatesli Kiş
1 Std.