Geräte und Zubehör
Borsjtj
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
6 portioner
Zutaten
-
färsk persilja leaves only3 - 5 kvistar
-
tomater cut in pieces200 g
-
lök cut in pieces100 g
-
morötter cut in pieces100 g
-
råa rödbetor cut in pieces (2 cm)200 g
-
olja40 g
-
potatis cut in pieces (2 cm)150 g
-
röd paprika cut in pieces (2 cm)100 g
-
vitkål cut in strips200 g
-
vatten1000 g
-
salt2 tsk
-
malen svartpeppar½ tsk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
2 g
Kalorien
513 kJ /
123 kcal
Fett
7 g
Ballaststoff
4 g
Kohlenhydrate
12 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Grundkokboken
158 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Ärt- och myntasoppa
20 Min
Rökig mexikansk bönsoppa
35 Min
Rostad pumpasoppa med apelsin
Keine Bewertungen
Gazpacho på gulbeta
Keine Bewertungen
Sesamlax och ärtsoppa
1 Std.
Koreansk ramen med tofu
50 Min
Ärtsoppa med crème fraiche och krispig skinka
Keine Bewertungen
Spenat- & potatissoppa med smakrik äggkräm
45 Min
Gurksoppa med räkor på spett
Keine Bewertungen
Curry- och sötpotatissoppa
Keine Bewertungen
Tom Yum med räkor
25 Min
Broccoli- och stiltonsoppa
Keine Bewertungen