Geräte und Zubehör
Svamppaj
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
6 portioner
Zutaten
-
vitlöksklyftor4
-
olja10 g
-
färska champinjoner skivade750 g
-
blandade torkade örter (t.ex. herbes de Provence)½ - 1 tsk
-
salt plus extra efter smak½ tsk
-
malen svartpeppar plus extra efter smak¼ tsk
-
vetemjöl plus extra till utbakning1 ½ msk
-
smör20 g
-
mjölk plus extra för pensling190 g
-
smördeg400 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
9 g
Kalorien
1452 kJ /
347 kcal
Fett
21 g
Ballaststoff
4.1 g
Kohlenhydrate
28 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Grundkokboken
158 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Olivbrödpinnar
Keine Bewertungen
Potatis- & ostsnittar
2 Std.
Kexstjärnor med topping
Keine Bewertungen
Kexgran med topping
Keine Bewertungen
Små ciabatta
Keine Bewertungen
Pumpapaj
Keine Bewertungen
Pumpa- & spenatpaj
Keine Bewertungen
Paj på pumpa, fetaost och karamelliserad lök
Keine Bewertungen
Grönsaks- & hasselnötsmuffins
Keine Bewertungen
Ostiga Grönsaksbars
Keine Bewertungen
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Keine Bewertungen
Sötpotatispizza
Keine Bewertungen