Geräte und Zubehör
Pizza Margherita
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
4 portioner
Zutaten
Pizzadeg
-
extra virgin olivolja plus extra för smörjning30 g
-
vatten rumstempererat220 g
-
1 tsk maltextraktsocker1 tsk
-
2 tsk torrjäst, (8 g)färsk jäst smulad20 g
-
vetemjöl special400 g
-
salt1 tsk
Margherita-topping
-
mozzarella i bitar200 g
-
konserverade hackade tomater250 g
-
salt efter smak2 - 3 nypor
-
extra virgin olivolja1 msk
-
färska basilikablad rivna i strimlor10 - 15
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
20 g
Kalorien
2544 kJ /
607 kcal
Fett
24 g
Ballaststoff
4 g
Kohlenhydrate
78 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Grundkokboken
158 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Olivbrödpinnar
Keine Bewertungen
Potatis- & ostsnittar
2 Std.
Kexstjärnor med topping
Keine Bewertungen
Kexgran med topping
Keine Bewertungen
Små ciabatta
Keine Bewertungen
Pumpapaj
Keine Bewertungen
Pumpa- & spenatpaj
Keine Bewertungen
Paj på pumpa, fetaost och karamelliserad lök
Keine Bewertungen
Grönsaks- & hasselnötsmuffins
Keine Bewertungen
Ostiga Grönsaksbars
Keine Bewertungen
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Keine Bewertungen
Sötpotatispizza
Keine Bewertungen