Geräte und Zubehör
Stuing med kylling og byggryn
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
4 porsjoner
Zutaten
-
kokende vann2000 g
-
kyllingbryst, med eller uten skinn, uten ben500 g
-
olivenolje15 g
-
stangselleri delt i biter150 g
-
purreløk delt i skiver (1 cm)120 g
-
hvitløksfedd delt i skiver1
-
rød chili (optional) delt i to, uten frø1
-
laurbærblad, tørket1
-
rosmarin, fersk2 kvister
-
byggryn lagt i bløt over natten, deretter skylt og drenert100 g
-
gulrøtter delt i skiver (5 mm)140 g
-
2 toppet ts grønnsaksbuljong, smuldretgrønnsaksbuljong terning (til 0.5 l) smuldret2
-
baby spinat, fersk100 g
-
grønne erter, frosne75 g
-
havsalt etter smak
-
malt svart pepper etter smak
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Natrium
628 mg
Protein
35 g
Kalorien
1301 kJ /
309 kcal
Fett
7 g
Gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
26 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Høstmiddager
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Kung Pao kylling
Keine Bewertungen
Tradisjonell østerriksk gulasj
Keine Bewertungen
Pulled pork burger
Keine Bewertungen
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Keine Bewertungen
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Keine Bewertungen
Pastasaus av skinke og purre
Keine Bewertungen
Biff i stout
Keine Bewertungen
Kroningskylling
Keine Bewertungen
Tandoori kyllingwraps
Keine Bewertungen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Keine Bewertungen
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Keine Bewertungen
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Keine Bewertungen