Geräte und Zubehör
Biff og sopp med blomkålsalat
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 porsjoner
Zutaten
Blomkålsalat
-
blomkål delt i buketter (3 cm)400 g
-
rødløk delt i fire100 g
-
gulrøtter delt i biter (3 cm)100 g
-
tomater, tørkete, i olje drenert40 g
Oksekjøtt og sopp
-
olivenolje60 g
-
mørbradbiff delt i biter (3 cm)500 g
-
malt svart pepper2 klype
-
havsalt pluss 1 klype½ ts
-
smør, usaltet i terninger30 g
-
hvitløksfedd1
-
liten sjampinjong, fersk delt i fire200 g
-
1 toppet ts oksebuljong paste, smuldretoksebuljong terning (til 0,5 l) smuldret1
-
vann30 g
-
maisstivelse10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Natrium
1376 mg
Protein
34 g
Kalorien
2084 kJ /
501 kcal
Fett
33 g
Gesättigte Fettsäuren
10 g
Kohlenhydrate
16 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Høstmiddager
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Kung Pao kylling
Keine Bewertungen
Tradisjonell østerriksk gulasj
Keine Bewertungen
Pulled pork burger
Keine Bewertungen
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Keine Bewertungen
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Keine Bewertungen
Pastasaus av skinke og purre
Keine Bewertungen
Biff i stout
Keine Bewertungen
Kroningskylling
Keine Bewertungen
Tandoori kyllingwraps
Keine Bewertungen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Keine Bewertungen
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Keine Bewertungen
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Keine Bewertungen