Geräte und Zubehör
Stekt biff med caponata
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 porsjoner
Zutaten
-
olivenolje pluss 1 ss30 g
-
paprika, blandet delt i biter (2 cm)200 g
-
løk delt i tynne skiver (2 mm)80 g
-
aubergine delt i biter (2 cm)150 g
-
squash delt i biter (2 cm)150 g
-
kapers, syltet drenert10 g
-
pinjekjerner10 g
-
biffstrimler500 g
-
hvitløksfedd1
-
balsamico15 g
-
cherrytomater delt i to130 g
-
havsalt1 ts
-
sukker½ ts
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Natrium
832 mg
Protein
30 g
Kalorien
1323 kJ /
317 kcal
Fett
17 g
Gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Høstmiddager
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Kung Pao kylling
Nessuna valutazione
Tradisjonell østerriksk gulasj
Nessuna valutazione
Pulled pork burger
Nessuna valutazione
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Nessuna valutazione
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Nessuna valutazione
Pastasaus av skinke og purre
Nessuna valutazione
Biff i stout
Nessuna valutazione
Kroningskylling
Nessuna valutazione
Tandoori kyllingwraps
Nessuna valutazione
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Nessuna valutazione
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Nessuna valutazione
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Nessuna valutazione