Geräte und Zubehör
Svinekjøtt med brokkolipesto og flatbrød
Zubereitung 30 Min
Gesamt 40 Min
4 porsjoner
Zutaten
Flatbrød
-
yoghurt naturell350 g
-
hvetemel, fint pluss ekstra til dryssing350 g
-
bakepulver1 ss
-
havsalt1 ts
Brokkolipesto
-
"extra virgin" olivenolje30 g
-
hvitløksfedd1
-
rød chili, fersk delt i to, frø fjernet1
-
brokkoli delt i buketter300 g
-
havsalt1 ts
-
vann1100 g
Svinekjøtt
-
"extra virgin" olivenolje60 g
-
hvitløksfedd1
-
svin ytrefilet delt i biter (3 cm)500 g
-
malt svart pepper2 klype
-
havsalt½ ts
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Natrium
1649 mg
Protein
32 g
Kalorien
3299 kJ /
788 kcal
Fett
39 g
Gesättigte Fettsäuren
9 g
Kohlenhydrate
76 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Høstmiddager
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Kung Pao kylling
Keine Bewertungen
Tradisjonell østerriksk gulasj
Keine Bewertungen
Pulled pork burger
Keine Bewertungen
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Keine Bewertungen
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Keine Bewertungen
Pastasaus av skinke og purre
Keine Bewertungen
Biff i stout
Keine Bewertungen
Kroningskylling
Keine Bewertungen
Tandoori kyllingwraps
Keine Bewertungen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Keine Bewertungen
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Keine Bewertungen
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Keine Bewertungen