Geräte und Zubehör
Leek and potato soup
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
leeks (white part only), cut in pieces450 g
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
butter30 g
-
potatoes cut in slices (0.5 cm)250 g
-
water700 g
-
ground white pepper1 pinch
-
ground nutmeg (optional)1 pinch
-
milk100 g
-
fresh flat-leaf parsley, chopped, to garnishfresh chives chopped, to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
3 g
Kalorien
613 kJ /
146 kcal
Fett
10 g
Ballaststoff
2.6 g
Kohlenhydrate
10 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The Basic Cookbook
174 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Creamy courgette soup
25 Min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 Min
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Broccoli and Stilton Soup
30 Min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 Min
Asparagus cream soup
30 Min
Pumpkin soup
35 Min
Vegetable Soup
35 Min
Quick Thai chicken curry
40 Min
Onion soup
1 Std. 10 Min
Vegetable soup
35 Min
Leek and Potato Soup (TM5)
40 Min