Jam and coconut tarts

Jam and coconut tarts

4.4 9 Bewertungen
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
24 portions

Zutaten

Pastry
  • unsalted butter softened and cut into pieces, plus extra to grease
    125 g
  • plain flour plus extra to dust
    250 g
  • white sugar
    25 g
  • baking powder
    2 tsp
  • sea salt
    1 pinch
  • eggs separated
    3
  • water
    20 g
  • smooth apricot jam
    250 g
Topping
  • cream of tartar
    1 pinch
  • caster sugar
    200 g
  • desiccated coconut
    150 g

Nährwerte pro 1 portion

Kalorien 195.7 kcal / 822.1 kJ
Protein 2.5 g
Fett 9.9 g
Kohlenhydrate 24.6 g
Ballaststoff 1.3 g
Gesättigte Fettsäuren 7.1 g
Natrium 46.5 mg

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