![Roasted Pork Loin (Betty) Metric Roasted Pork Loin (Betty) Metric](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e2697d8e-5c2c-43d4-99a5-6d849fb266d5/Derivates/4472acf0-0ebb-4ca7-bad0-8b30b4bdd7d7.jpg)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1 pork loin (approx. 1360 g)
- 225 g bacon, cured, smoked, sliced
- salt, to season, to taste
- black pepper, ground, to season, to taste
- 340 g white wine
- 2 red onions, sliced into rings
- 2 apples, cored and sliced into rings
- 3 bay leaves, dried
- 3 sprigs rosemary, fresh
- 85 g Parmesan cheese, cubed
- 2 tsp white pepper, ground
- 1 tbsp Dijon mustard
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1100.6 kJ / 263 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Kohlenhydrate
- 11.8 g
- Fett
- 16 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 6.2 g
- Ballaststoff
- 2 g
- Natrium
- 365.2 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1h
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55min
Beef Short Rib Chili
1h 25 min
Three course meal for two in 30 minutes
1h 15min
Pork tenderloin with mustard sauce
30 min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 godz. 55 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Strawberry and White Chocolate Mousse Dessert
4 Std. 30 Min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1 Std. 30 Min
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min