Geräte und Zubehör
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
Nuoc cham dressing
-
garlic cloves2
-
fresh bird's eye chilli trimmed and deseeded if preferred1
-
fish sauce (see Tips)60 g
-
white vinegar60 g
-
water60 g
-
caster sugar2 tbsp
-
lime juice2 tbsp
Shredded chicken salad
-
water600 g
-
Chicken stock powder or paste (see Tips)1 tsp
-
chicken breast fillet cut into pieces (8 cm)500 g
-
vermicelli noodles150 g
-
snow peas trimmed and cut into thin strips100 g
-
bean sprouts150 g
-
carrots cut into julienne2
-
fresh mint leaves only10 sprigs
-
fresh coriander leaves only10 sprigs
-
roasted unsalted peanuts to sprinkle2 tbsp
-
fried shallots to sprinkle2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1571 mg
Protein
19.9 g
Kalorien
1798.6 kJ /
428.3 kcal
Fett
14.6 g
Ballaststoff
6.4 g
Gesättigte Fettsäuren
3.6 g
Kohlenhydrate
50.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Baked chicken pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55 Min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std.
Hoisin pork bowl
45 Min
Korean barbecue pork with rice salad
40 Min
Sticky chicken
24 Std. 35 Min
Coconut poached chicken salad
45 Min
Poached chicken with liquid stock
25 Min
Chicken meatballs with coconut rice
35 Min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20 Min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45 Min