Biffstuing med potetmos-spøkelser

Biffstuing med potetmos-spøkelser

Keine Bewertungen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 porsjoner

Zutaten

Potetmos
  • poteter, melne skrelt, i terninger (ca. 1.5 cm)
    900 g
  • havsalt
    1 ts
  • melk
    340 g
  • smør, saltet
    30 g
Biffstuing
  • biffkjøtt egnet til stuing uten sener, i terninger (ca. 2.5 cm)
    850 g
  • Worcestershire saus
    30 g
  • nellik, malt (optional)
    ¼ ts
  • havsalt
    1 ts
  • malt svart pepper
    1 ts
  • hvitløksfedd
    2
  • løk delt i fire
    110 g
  • olivenolje
    30 g
  • gulrøtter delt i 1 cm biter (ca. 2 store gulrøtter)
    80 g
  • selleri delt i 1 cm biter (ca. 2 stilker)
    80 g
  • pastinakk delt i 1 cm biter (ca. 2 små pastinakker)
    80 g
  • tomatpuré
    3 ss
  • hvetemel
    2 ss
  • oksebuljong terning (til 0,5 l)
    1
  • vann
    350 g
  • grønne erter, frosne pluss 12 til spøkelsesøyne
    110 g
  • maiskorn, frosne
    110 g
  • liten sjampinjong, fersk i skiver eller i terninger
    110 g

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 porsjon

Protein 41 g
Kalorien 2222 kJ / 531 kcal
Fett 17 g
Ballaststoff 6 g
Kohlenhydrate 54 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen

Alle anzeigen