Skummel spaghetti og kjøttboller

Skummel spaghetti og kjøttboller

Keine Bewertungen
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
6 porsjoner

Zutaten

Kjøttboller
  • olivenolje til smøring
  • vann
    1000 g
  • quinoa, rød
    80 g
    80 g quinoa
  • løk delt i fire
    60 g
  • havsalt etter smak
    1 ts
  • fennikelfrø, tørkede
    ¼ ts
  • blandede friske urter (blandet, feks. persille, timian, oregano)
    30 g
  • malt svart pepper
    1 ts
  • chiliflak, tørket valgfritt
    ½ ts
  • hvitløksfedd
    2
  • kalkunkjøtt, uten bein, uten skinn delt i biter (3 cm)
    550 g
  • egg, stort (63-73 g)
    1
  • oliven, svart, uten stein i skiver
    25 - 35
Tomatsaus
  • løk delt i fire
    110 g
  • olivenolje
    30 g
  • hvitløksfedd
    2
  • havsalt etter smak
    ½ ts
  • malt svart pepper
    ½ ts
  • hakket tomat, på boks (2 x 400 g bokser)
    800 g
Skummel spaghetti
  • vann
    1150 g
  • havsalt
    1 ½ ts
  • svart spaghetti
    340 g

Schwierigkeitsgrad

medium


Nährwerte pro 1 porsjon

Protein 33 g
Kalorien 2096 kJ / 501 kcal
Fett 11 g
Ballaststoff 7 g
Kohlenhydrate 67 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen

Alle anzeigen