Geräte und Zubehör
Orange curry dressing
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
380 g
Zutaten
-
walnut oil (see Tips)200 g
-
orange juice (approx. 2-3 oranges)130 g
-
orange zest only, no white pith (1 x 3 cm piece)1
-
eschalots30 g
-
hot mustard20 g
-
curry powder½ tsp
-
salt½ tsp
-
fruit vinegar (e.g. apple, peach)20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 380 g
Natrium
1389.5 mg
Protein
3.8 g
Kalorien
8072.3 kJ /
1929.3 kcal
Fett
201.3 g
Ballaststoff
5.8 g
Gesättigte Fettsäuren
18.3 g
Kohlenhydrate
35.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Cherry clafoutis
1 Std. 5 Min
Hazelnut Bavarian
6 Std. 25 Min
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2 Std. 30 Min
Sangria ginger punch
1 Std. 5 Min
Omelette
30 Min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10 Min
Mustard balsamic vinegar dressing
10 Min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 Min
Green fig and lime marmalade
1 Std. 10 Min
Wakame gomasio
20 Min
Baked artichoke dip
35 Min
Spicy Margarita Fizz
10 Min