Geräte und Zubehör
Orange curry dressing
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
380 g
Zutaten
-
walnut oil (see Tips)200 g
-
orange juice (approx. 2-3 oranges)130 g
-
orange zest only, no white pith (1 x 3 cm piece)1
-
eschalots30 g
-
hot mustard20 g
-
curry powder½ tsp
-
salt½ tsp
-
fruit vinegar (e.g. apple, peach)20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 380 g
Natrium
1389.5 mg
Protein
3.8 g
Kalorien
8072.3 kJ /
1929.3 kcal
Fett
201.3 g
Ballaststoff
5.8 g
Gesättigte Fettsäuren
18.3 g
Kohlenhydrate
35.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Floating islands
1 Std.
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
24 Std. 40 Min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 Min
Mixed mushroom pâté
1 Std. 25 Min
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Vegan macadamia cheese ball
56 Std. 55 Min
Coconut matcha panna cotta
3 Std. 50 Min
Baba ghanoush
1 Std.
Buckwheat mushroom tartlets
1 Std. 45 Min
Autumn vegetable gratin
50 Min
Saffron and cardamom poached pears
40 Min
Pears in red wine
3 Std. 20 Min