Geräte und Zubehör
Rueben sandwich sauce
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
400 g
Zutaten
-
dill cucumbers drained100 g
-
fresh dill leaves only1 sprig
-
hard-boiled eggs2
-
mayonnaise (see Tips)200 g
-
Dijon mustard20 g
-
ground white pepper1 pinch
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
tomato ketchup50 g
-
sea salt1 pinch
-
hot chilli sauce20 g
-
sour cream40 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 400 g
Natrium
2701.9 mg
Protein
13 g
Kalorien
7168.8 kJ /
1713.4 kcal
Fett
174.5 g
Ballaststoff
1.6 g
Gesättigte Fettsäuren
28.7 g
Kohlenhydrate
22 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Quick strawberry dessert
5 Min
Fondant au chocolate
50 Min
Macadamia Chocolate Cookies
Keine Bewertungen
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Keine Bewertungen
Peach and custard cream muffins
50 Min
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2 Std. 10 Min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Whole Lemon Olive Oil Bundt Cake
1 Std. 30 Min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2 Std. 40 Min
Slow cooked veal stew
2 Std. 10 Min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 Min
Seafood bisque
1 Std. 10 Min