Geräte und Zubehör
Baby-friendly Smoky Mackerel Pâté
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
280 g
Zutaten
-
cream cheese75 g
-
crème fraîche50 g
-
smoked mackerel fillets skin removed, 80 g cut in pieces, 80 g flaked, ensuring all bones are removed before use160 g
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice to taste
-
homemade pitta bread for serving
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 30 g
Natrium
47.3 mg
Protein
3.8 g
Kalorien
305.3 kJ /
73 kcal
Fett
6.2 g
Ballaststoff
0 g
Gesättigte Fettsäuren
2.7 g
Kohlenhydrate
0.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Rhubarb Fool
1 Std. 10 Min
Stewed Rhubarb with Orange
10 Min
Bread Sauce
1 Std. 25 Min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1 Std. 40 Min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 Std. 25 Min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1 Std. 10 Min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 Min
Stewed Rhubarb with Apple and Strawberries
20 Min
Curried Parsnip Soup
30 Min
Smoked Mackerel Pâté
55 Min
Spiced Red Cabbage
1 Std. 10 Min
Cauliflower Cheese
50 Min