Geräte und Zubehör
Worstmummies
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
48 porties
Zutaten
-
water510 g
-
12 - 16 Frankfurter worsten, in stukken van 5-7 cmrauwe varkensworstjes48
-
ei lichtjes opgeklopt1
-
melk2 tl
-
bladerdeeg510 g
-
mosterd om te garneren
-
ketchup of dipsaus, om te serveren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
2 g
Kalorien
406 kJ /
97 kcal
Fett
8 g
Ballaststoff
0 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Halloween
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Geraardbergse Mattentaarten
1 godz.
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Brak ocen
Hugo spritz
25 godz. 10 min
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1 godz. 30 min
Aardbeien- en chocoladetaart
3 godz.
Snel bladerdeeg
1 godz. 20 min
Citroenkoekjes
Brak ocen
Penne met mosselen
1 godz. 5 min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40 min
Marsepein halve maan koekjes
30 min
Pistache Moelleux
30 min
Vanillesaus (crème anglaise)
10 min