Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Sous-vide Beef Cheeks
- 700 g beef cheeks (4 cheeks, approx. 3 cm thick)
- 400 g ale
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 60 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 50 g carrot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 60 g onions, quartered
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
oder 1 tsp ascorbic acid powder
Parmesan Mashed Potatoes and Assembly
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1000 g floury potatoes, peeled, sliced (2 mm)
- 280 g water
- 5 g salt, plus 1-2 pinches to taste
- 2 Tbsp unsalted butter, plus 30 g diced
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- 1 Tbsp cornflour, mixed with 1 Tbsp water
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 150 g fresh spinach leaves
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2867 kJ / 685 kcal
- Protein
- 48 g
- Kohlenhydrate
- 54 g
- Fett
- 29 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 12 g
- Ballaststoff
- 8 g
- Natrium
- 1332 mg
Alternative Rezepte
Sous-Vide Salmon
1 godz.
Salmon and Leek Parcel with Rice
1 godz.
Cheese and Bacon Pastries
35 min
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM6)
1 godz. 45 min
Stir-fry Chayote
25 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45 min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2h
Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 Std. 40 Min
Squid Crackers, Oyster Emulsion, Frozen Cucumber
Keine Bewertungen
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 Std. 15 Min
Stir-fried Carrot Sticks (200 g)
15 min