Geräte und Zubehör
Bacon and Spinach Lasagne Rolls
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
-
blanched almonds60 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
Béchamel sauce
-
unsalted butter cut in pieces80 g
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whole milk1000 g
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plain flour80 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
Assembly
-
dried lasagne pasta sheets (approx. 500 g)17
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt to taste
-
fresh baby spinach150 g
-
back bacon smoked (approx. 200 g)17 slices
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
0.8 mg
Protein
28.3 g
Kalorien
3340.2 kJ /
798.3 kcal
Fett
38.7 g
Ballaststoff
5 g
Gesättigte Fettsäuren
16.7 g
Kohlenhydrate
84.5 g
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