Geräte und Zubehör
Spiced panna cotta with orange gin jelly
Zubereitung 10 Min
Gesamt 24 Std. 35 Min
6 portions
Zutaten
Panna cotta
-
titanium strength gelatine leaves2
-
cold water to soak
-
pouring (whipping) cream600 g
-
caster sugar30 g
-
orange peel strips (4 cm), peel only, no white pith2
-
cinnamon quill½
-
juniper berries lightly crushed5
Orange gin jelly
-
titanium strength gelatine leaves2
-
cold water for soaking
-
caster sugar40 g
-
gin of choice (see Tips)80 g
-
orange juice, freshly squeezed (approx. 2 oranges)200 g
-
orange peel strips (4 cm) peel only, no white pith2
-
cinnamon quill½
-
juniper berries lightly crushed4
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
25.1 mg
Protein
3.7 g
Kalorien
1700 kJ /
404.8 kcal
Fett
36.3 g
Ballaststoff
1.7 g
Gesättigte Fettsäuren
23.5 g
Kohlenhydrate
16.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ginspiration
11 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Suet pastry with thyme
25 Min
Profiteroles
2 Std.
Classic zabaglione
15 Min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 Min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 Std. 10 Min
Duck and cherry salad
45 Min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 Std. 30 Min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1 Std. 5 Min
Orange liqueur zabaglione
15 Min
Moscato panna cotta with pistachios
6 Std. 25 Min
Brandy snaps
30 Min