Geräte und Zubehör
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
6 portions
Zutaten
Steamed cheesecake
-
white chocolate broken into pieces120 g
-
milk100 g
-
cream cheese room temperature250 g
-
mascarpone cheese250 g
-
caster sugar80 g
-
eggs2
-
lemon juice and zest.½
-
cornflour1 tsp
-
vanilla essence1 tsp
-
water500 g
Cherry coulis
-
pitted cherries100 g
-
sugar50 g
-
vanilla bean seeds only1
-
lemon juice15 g
-
rhubarb cut into pieces2 stalks
Walnut crumb
-
butter cut into pieces50 g
-
Biscoff biscuits60 g
-
walnuts50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
417.3 mg
Protein
11.3 g
Kalorien
2865.1 kJ /
684.8 kcal
Fett
51 g
Ballaststoff
1.8 g
Gesättigte Fettsäuren
26.1 g
Kohlenhydrate
48.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chef favourites
57 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Chocolate and nut babka
3 Std.
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Keine Bewertungen
Lemon glaze madeleines
24 Std. 30 Min
Vanilla Puff Slice
7 Std. 20 Min
Peach and cardamom pie
1 Std. 35 Min
Sweet Pastry Tartlets
1 Std. 45 Min
Candied Coffee Pistachio Nuts
1 Std.
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6 Std. 15 Min
Pineapple curd (TM6)
20 Min
Paris–Brest with praline cream
26 Std.
Melting moments with passionfruit cream
45 Min
Best ever carrot cake
1 Std. 35 Min